Bingli,

de digitale anamnese

Geniet dankzij de digitale anamnese van Bingli van de voordelen van een consultatie met een voorbereide patiënt die volledige en accurate informatie op voorhand heeft doorgestuurd.

Hoe werkt het?

Bingli`s digitale anamnese

Bij het maken van een afspraak vraagt Bingli de patiënt meteen naar zijn/haar klachten. Daarna stelt Bingli bijkomende anamnetische vragen en laat het uw patiënt, indien nodig, zijn/haar symptomen verder kwantificeren.

Klachten en verwachtingen

Bingli vraagt uw patiënt bovendien steeds naar zijn/haar Ideas, Concerns en Expectations (ICE), hetgeen uw consultatie richting biedt.

 Bingli slim medisch interview

Bingli slim medisch interview

 Bingli slim medisch interview

Bingli slim medisch interview

Up-to-date patiëntendossier

Bingli bewaart zowel de algemene medische gegevens van uw patiënt als de klachten en diagnoses van de consultaties. Zo heeft u altijd toegang tot een up-to-date patiëntendossier.

Geprecodeerde informatie

Alle patiëntengegevens, zowel de medische voorgeschiedenis als de anamnestische gegevens, worden door Bingli voor u gecodeerd. Zo heeft u meer tijd voor uw patiënt.

Feedback op diagnose

Bingli is een uniek, zelflerend platform, dat zichzelf steeds verbetert op basis van uw feedback op de diagnose. Bingli gebruikt alle mogelijke argumenten (zowel symptomen als gegevens uit het medisch dossier van de patiënt) om een differentiële diagnose op te stellen. Dankzij de dossiers van duizenden patiënten en de feedback van de artsen is Bingli zeer voorspellend, waardoor het een medisch correcte digitale anamnese kan aanleveren die u kan ondersteunen om uw patiënten van de best mogelijke zorg te voorzien.

Cloud-based

U bent vertrokken met één enkele klik, zonder installatieprocedure. Bingli is cloud-based en wordt automatisch geüpdated. Veiligheid en privacy worden gegarandeerd.

 slim medisch interview

slim medisch interview